[]

Taraklı ayaktan muzdaribim, ayakkabı önerisi?

www.ayakcerrahisi.com

Bu linkteki hastalıktan buzdaribim. Dün çok da güvenmediğim (geçmişteki umursamazlığından dolayı) bir doktora gittim, ameliyat dedi. "Silikon ürünler kullanma sıkıntın artar, Baltalimanı'na git ameliyatını ol" dedi. Yani başka hiçbir tedavi yöntemi yok gibi bahsetti ama en azından ağrı için geçici bir çözüm arıyorum.

New balance ya da nike bir koşu ayakkabısı alayım diyorum. İşe geldiğim için biraz düzgün tipli olsun istiyorum(fosforlu mosforlu olmasın yani) ama acaba bu koşu ayakkabıları tam ortopedik midir? Şunlardan birini almayı düşünüyorum:

www.boyner.com.tr

www.boyner.com.tr

www.boyner.com.tr

Teşekkürler.

 
tahminimce bu 3 ayakkabının kalıbı da dar. Fiyat biraz pahali olabilir ama camper'ın biçimsiz ayakkabıları bizimki gibi biçimsiz ayaklara daha güzel oluyor.


  • savata  (06.03.14 08:42:00) 
direkt linke atladık tabi, koşu ayakkabısı demişsin. :) camper'la kosamazsin :)


  • savata  (06.03.14 08:42:48) 
Camper


  • pass  (06.03.14 09:14:17) 
Durumunuzla ilgili tibbi bir bilgim yok ama giydigim en rahat ayakkabi Nike-Roshe Run,en azindan denemenizi oneririm.Hem sade ve tarz bir ayakkabi.


  • jpsartre  (06.03.14 09:45:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.