[]

göz seğirmesi

Iyi akşamlar.
Yaklaşık bir buçuk haftadır sol gözüm pıt pıt atıyor. Günde on kere fln tekrarlanıyor.
Doktora gitmek gerekir mi, sebebi ne olabilir?


 
bana da oluyor arada. ciddi bir olay degil, uykusuzluktan derler.


  • bohr atom modeli  (27.02.14 21:22:31) 
beraberinde göz kuruluğu varsa dinlendirmek, yapay göz yaşı kullanmak denenebilir bir süre. düzelmiyorsa doktora gidin, zaten 3-4 senede bir gitmekte fayda var bu tip durumlar sık oluyorsa.

beraberinde ekstra gözde yaşlanma varsa, ılık çayla göz banyosu işe yarıyor.
  • spankenstein  (27.02.14 21:22:40) 
stresten de olabiliyor. bana da olmuştu birkaç hafta.


  • innerbliss  (27.02.14 22:05:17) 
aynısı bana da olmuştu yakın zamanda, kalsiyum ve magnezyum tavsiye etmişti aile hekimi. bol bol yoğurt tüket.


  • kugsel adam  (27.02.14 22:07:25) 
stres ve uykusuzluk yapabiliyor. bende en son 3 ayda geçmişti.(stres ve uykusuzluk ortadan kalktıktan sonraki 3 ay)


  • sttc  (27.02.14 23:15:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.