[]

baklavalı üçgen gladyatörler, bir şey danışacağım...

yaklaşık 5 ay fitness yaptım. ya da vücut geliştirme hangisini seviyorsanız işte... elde olmayan sebeplerden dolayı bırakmak zorunda kaldım. yanlış anlaşılmasın, heves falan değil bendeki uğruna sigarayı dahi bırakmıştım. şimdi yeniden başlayacağım. amacım daha çok kilo almak. ektomorf bir bünye olduğum için yediklerim işe yaramıyor. 5 ay spor yaptığım süre zarfında ise yaklaşık 9 kilo almıştım. denendi-onaylandı yani anlayacağınız. ek gıda takviyesi olarak creatin, protein tozu ve gainer kullanıyordum. siz nasıl bir program önerirsiniz bana? sözlük ve forumlar da ki tavsiyelerin alayını okudum. ama biri şunu yap diyor, öteki yapma diyor. bu geminin bi ayarı yok mu agalar? demem o ki ; '' şunu ye, bunu yeme, şöyle kaldır, böyle indir. '' tarzı tüm önerilerinize ihtiyacım var. özellikle altını çiziyorum amaç kilo almak.
şimdiden teşekkür ederim tüm adonisli yiğitlere.



 
hem whey hem de gainer kullanmanın pek de bir anlamı yok aslen, ilk olarak o sorun.

onun haricinde kilo almak derken nasıl kilo almak? hem belli bir miktar yağ hem de kas almak mı derdin yoksa temiz kilo almak mı ihmal edilebilinir yağ ve kas olarak; yahut doğrudan umrumda değil yağ kısmı, allah ne verdiyse alayım mı? ona göre değişir ne yiyeceğin ve ne kadar yiyeceğin hakeza.

bunun dışında, ne kadar gün ne kadar saat çalıştığına, boyuna, kilona, vesaireye göre değişir ne kadar yiyeceğin üsttekilerden birisini amaç edindikten de sonra.
  • kulkke  (31.01.14 00:29:23) 
kulkke, eyvallah hocam. valla bildiğin kilo almak işte. allah ne verdiyse. salondaki hoca vücut yapımın epey elverişli, çabuk tepki verdiğini söylemişti. 3 ay gibi kısa bir süre de bile bana göre gayet iyi verim aldım bu spordan. ama bırakınca daha yeni olduğum için söndü gitti haliyle. gün geçtikçe aldığım kilolar da uçup gidiyor. amacım yeniden kilo alıp, fit bir görünüm kazanmak.


  • kendiniressamsananfirca  (31.01.14 01:31:25) 
dediğinde çelişki var gibi geldi; hem allah ne verdi ise kilo alıp yağı falan umursamadan hem de fit bir görünümde olamazsın. hem yağlı hem kaslı olursun. özel mesaj attım bu arada.


  • kulkke  (31.01.14 02:52:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.