[]

Asimetrik yüz

bununla ilgili egzersiz biçiminde, ameliyatsız çözümler var mı?

hep aynı tarafla çiğnemenin bile yamukluk sebebi olabielceğini okumuştum zamanında.

bir de hangi taraf yamuk ne bileceğiz? bunu cidden soruyorum. belki de yamuk olduğunu düşündüğümüz taraf doğru olan taraf?

 
aynaya bak, aynadakinin solu yamuksa senin sağın yamuktur asfasdfasf.

konuya hakim değilim ancak yıllar sonucunda oluşmuş bir şeyse çözümü sandığın kadar kolay olmaz.
  • zazazaraeta  (28.01.14 19:23:32) 
Birebir örtüşme hiçbir zaman olmaz bildiğim kadarıyla. Bakın mesela burada şöyle bir şey var, www.gunesintamicinde.com


  • blues buzz  (28.01.14 19:27:25 ~ 19:48:29) 
eğer yemeği hep aynı tarafta çiğnersen o taraftaki yüz kasları güçlenir ve hacmi artar. daha az çiğnediğin taraf ise diğer taraf kadar güçlenemez ve diğer tarafa göre sönük kalır. bu da asimetriye neden olur. bunu önlemek için yemeği ağzımızın her iki tarafında da eşit çiğnemeliyiz. ayrıca çürük ve sorunlu dişler de buna neden oluyor. bilinçsizce yemek çiğnemeyi çürük taraftan kaçırıyoruz. buna da dikkat edin. bunları nerden mi biliyorum, yaşadım, kendimden biliyorum.


  • readmymind  (28.01.14 20:06:50) 
çoğu kişide yüz asimetriktir. yağ dolgusu veya hyalüronik asit dolguları bazı durumlarda faydalı olur.


  • boga etkisi  (29.01.14 16:22:49) 
tam karşıdan çekilmiş bir fotoğraf ile anlarsın.. asimetribin olduğu yerdeki kasları çalıştırarak, çalışmalarını sağlayarak bir miktar iyileştirebilirsin.


  • tabudeviren  (12.07.14 23:39:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.