[]

Glokom icin goz hastanesi

Merhabalar. Dün göz numaramı öğrenmek için devlet hastanesine gittim. Göz tansiyonum yüksek çıktı (25-27 mm Hg) kadın 3 ay sonra yine gelin dedi hiç bi işlem yapmadı. Zaten kadın aşırı ilgisizdi. Ben eve gelince internetten baktım ciddi bi hastalıkmış erken teşhis önemli demişler. Evet erken teşhis edildi ama hiç umursamadı kadın. Şimdi ben yeniden bi göz doktoruna gitmek istiyorum. Anadolu yakasında devlet de olabilir özel de fark etmez ama ilgili bi hastane nereyi önerirsiniz? Dünden beri moralim çok bozuk gerçekten bi de yurtdışına gideceğim 1 ay sonra git 2 ay sonra gel demeyen memnun kalabileceğim bi hastane arıyorum.




 
Benim de göz tansiyonum yüksek çıktı son kontrolde. 3 ay sonra gelin kontrol altında tutucaz, izlicez denildi. Ve bana damla yazdı doktor. Ama ben de netten baktım tabakayı mı inceltiyomuş bişeymiş öyle kullanayım geçsin durumu yok, ömür boyu kullanmak gerekiyor. Kullanmadım. Başka doktora gittim. O da kornean kalın ama glokom hastası değilsin dedi. Kısacası kesinlikle başka doktora gidin siz de. Yani önerim yok hastane için ama yazmak istedim.


  • kırmızıkalem  (25.01.14 14:09:48) 
göz vakfı olabilir


  • azizakin  (25.01.14 14:21:37) 
benim de göz tansiyonum yüksek ama kornea ölçümü yaptılar, korneam kalın olduğu için sorun yokmuş. yalnız 3 ayda değil 1 ay içinde 5 ölçüm istemişti benden doktor, özele gitmiştim. devlet hastanesinde bakmıyolar bile.


  • instant crush  (25.01.14 14:22:48 ~ 14:24:20) 
evet bir kaç doktor daha gör.

acıbadem hastanesinde bir profesör var, baya iyi unuttum adını ama. kadıköy acıbadem'de. mutlaka uğra.
  • [silinmiş]  (25.01.14 14:25:14) 
durum çok önemli. lütfen görmezden gelmeyin. retina kalınlığını ölçen bir test var. ondan da yaptırın. zaten doktor yaptırmanızı isteyecektir.


  • boga etkisi  (29.01.14 16:31:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.