[]

anime izleyesim var

sevgili orkolar;
izlediğim tek anime (genki ve tsubasa'yı saymazsak) death note idi ve hakikaten çok hoşuma gitmişti.
anime izleyesim var, film de olur dizi de, yeterki sürükleyici olsun, devamını dört gözle bekletsin.
ne önerirsiniz?

 
Fullmetal Alchemist

Attack on Titan

Attack on Titan'i beklerken baya cildiriyoduk biz kiz arkadasimla, simdi sezon bitti, baya agliyoruz.
  • fortisvita  (22.01.14 20:49:26) 
Attack on titani kesinlikle izle kadar toplamda 25 bolum+1 ova yayinlanip 1 chapter son buldu,devam eden manga serisi var toplamda 54 sayi yayimlandi ayrica bu seriden once ki olaylari anlatan before the fall serisi basladi toplamda 3 sayi yayimlandi.
Eger simdiye kadar izlemediysen
Rurouni kenshin serisini mutlaka izle
  • sealth  (22.01.14 22:06:22) 
valla gümüş gözlü seksi hatunları dövüşürken görmek istiyorsan claymore izle derim :D


  • Solem  (22.01.14 22:14:50) 
Gintama.

Naruto ama coook uzun, fillerlari atlarsin.
  • elmali kurabiye  (23.01.14 02:19:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.