[]

ben bişeyler yapıyorum ama...

merhaba herkese,

ben böyle sevdiğim, sevmediğim tüm görüntüleri birleştirip videolar yapıyorum.

vimeo.com
vimeo.com

fakat gören anlamıyor. ne yaaa bu filan diyorlar. bi izleseniz, sizinde düşüncelerinizi alsam, böyle vintage şeyleri bir araya getirmeyi seviyorum. sevdiğim şeyleri ekliyorum ama millet anlamıyor. neler yapsam daha ilgi çekici olsa.

 
hoş bence ekran koruyucu tadında


  • allstar  (18.01.14 19:56:45) 
anlatmak istediginiz tam olarak nedir de siz insanlar anlamiyor diyorsunuz ben onu anlamadim?


  • rentts  (18.01.14 19:57:36) 
milletin anlayıp anlamamasından ziyade sizin tatmin olmanız önemli. zira pastiş çok yaygın bir teknik ve sizinkiler de ahım şahım bir durum değil, rastgele super8.


  • sanal hayvan  (18.01.14 19:57:38) 
düşünce mükemmel(ki daha önce düşünülmüştür) ben ilkini beğenerek ikincisine geçiyorum birazdan. ama ufak bi kurgu denemesi yapsan daha iyi olur, en azından kendin anla o kurguyu. bir de gelecek videolara chopin'den falan da bir şey ekle hayran isteği olsun bu sana.


  • dirildimde geldim  (18.01.14 19:59:18) 
güzel. devam.


  • hohoya  (18.01.14 20:02:51) 
Güzel bir şey yapmışsın bence. Eline sağlık. Ama,

1. video 2. videodan daha güzel olmuş. Bunun seçtiğin müziğin görüntüye oturmasıyla çok alakası var. Müzik zaten güzel görüntüler de aynı tempoda olunca oturmuş ama 2. videoda bu dediğim olmamış. Hızlı ve dinamik kurgulamışsın ama müzik ağır kalmış. Müziği kurguladığın şeyin hızına göre seçmelisin. Yoksa anlam karmaşası olur ve müziği mi dinleyelim hızla akan görüntülere mi bakalım bilemeyiz.

Görüntülerden bazılarının renkleri kötü, tamam vintage ama mesela aşırı renk farkı olmasın bazı kliplerde ki bütünlük oluştursun. Ya da farklı renk kullan yine ama vurgusu da değişik olsun.

Görüntüleri hikayelerine göre sıralayıp kendi hikayeni oluşturabilirsin. Birbirinden bağımsız görüntüleri arka arkaya sıralamak yerine en basit örnekle, bir kızın bir yere girdiği videoyla başka birinin kapıdan çıkmasını arka arkaya bağlayıp bu şekilde geçiş yapabilirsin.

Kolay gelsin, yenilerini yaptıkça izlerim inşallah. :)
  • amelie poulain  (18.01.14 20:05:19) 
ben beğendim. bir şey anlamadım çünkü anlaşılacak bir şey yok. bir şey anlamak değil mesele videolar izletti kendini keyif aldım sonuç olarak.


  • birisi.  (18.01.14 20:05:25) 
Bunu illa anlamak gerekmiyor ki, çok güzel footageler ve ses kurgusu çok güzel. Hatta no5x1 i indirebileceğim şekilde bana gönderirsen final projemde kullanmak isterim. Tabi bu görüntülere zıt olarak bir de dünya savaşlarına ait footage'lere ihtiyacım olacak.


  • Solem  (18.01.14 20:08:57) 
Videolari seyretmedim AMA yapilan iste yazili ya da gorsel metinde butunluk ve anlam arayan bir bok bilmiyordur. Ciddiye almaya degmez.


  • atmacaged  (18.01.14 20:27:59) 
çok güzel olmuş ikisi de ben beğendim de bunu beğenen çok adam bulamazsın bu haliyle. hikaye anlatsın bence, bunları yaparken ne kadar gözlemledin bilmiyorum ama hikayede daha fazla gözlem gerekecek heralde.


  • insect  (18.01.14 20:32:03 ~ 20:44:39) 
ilk videoda özellikle 49. saniyede arabalı sahne ile müzik çok güzel bütünleşmiş. o geçiş ciddi ciddi keyif veriyor insana izlerken.


  • birisi.  (18.01.14 20:51:05) 
anlaşılmak için yapmıyorsan, anlamamaları senin için sorun olmamalı. sonuçta kendi keyfin için yapıyorsun. ayrıca çok da güzel olmuşlar, huzur veriyorlar.


  • blues buzz  (18.01.14 20:58:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.