[]

geberiyorum

abi bu dis agrisi nedir, hayatimda disciye falan da ugramadim. gunde 3-4 kez fircalarim. son 2 gundur bir dis agrisi, basta gecer dedim. su an oyle bir oldu ki, konussam aciyor. disaridan belli olmuyor ama dilimle yokluyorum, agriyan yer sisiyor sanki. apse falan olabilir, gerci apse nedir bilmiyorum ki amk.

bulundugum yerde doktora gitme sansim yok, zaten saatte musait degil. eczaneye kostum. soyle bisey verdi:

-metronidazole and fenbufen capsules
-paracetamol

bunlar bi ise yarar mi? yoksa kullanmasi riskli seyler mi? gerci 3er tane attim ikisinden de. bi de bugun bisey yememistim, bunlar bisey yapar mi? biseyler zikkimlaniyim mi?

 
yememek etki eder tabii. vücut yorgun düşünce daha çok etkiler. ye.


  • sen git ben geliyorum  (06.12.13 05:27:26 ~ 05:28:43) 
rakılı pamuk bas kanka.


  • jemjum  (06.12.13 05:46:55) 
ha bi de bir iki gün idareten kullanacağına söz verirsen önerim "dişinol" almandır eczaneden, çok kullanırsan dişleri etiyle beraber eline alırsın, demedi deme.


  • jemjum  (06.12.13 05:48:47) 
Ilaclari bilmiyorum da aman diyim raki basma, dis etini mahvedersin


  • Idonthaveausername  (06.12.13 06:50:33) 
diş ağrısı için;

maxaljin veya majezik

eczaneneden diş ağrısı için istediğimde maxaljin vermişti.
  • trakyali gulyabani  (06.12.13 08:06:01) 
karanfil(gerçi onu nereden bulacaksın ki) ya da tuzlu su ile garagara yap biraz hafifletir ama mutlaka dişçiye gitmen gerekecek, kendimden biliyorum.


  • bartholomew87  (06.12.13 08:13:12) 
iltihap yaptiysa augmentin al geçer. kutuyu bitir.

zeytinin çekirdegini cikarip dişine de basabilirsin, iyi geldigini soyluyorlar.
  • sage  (06.12.13 18:32:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.