[]

kolumda çıkan nedir-capsli

Günaydın,
Roaccutane eşdeğeri bi ilaç kullanıyorum(zoretanin) Tedavide ikinci ayım girdim. Vucudumda kuruluk oluyor haliyle. Geçen hafta doktora gitmeden önce kolumun kuruyan yerini kaşıdım kolumda bişeyler çıktı. DOktora gidince gösterdim, çok kuru kalmış kaşıma kendiliğinden geçer dedi Ama bi hafta olmasına rağmen geçmiyor. Bikaç kişiye gösterdim, kurdeşen, zona vs diyenler oldu iyice korktum. Tekrar doktora gitmeden önce bi de burdan sorayım dedim.
Evet gençler kolumdaki ne olabilir?


 
kurdeşen olsa içten içten kaşınır sürekli. zona da eğer yanlış bilmiyorsam sinir uçlarını takip eden bir virüs yayılımı vücutta. müthiş ağrı ve sancı yapıyor çıktığı yerde. bu ikisi değil anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla. gerçekten çok kurumuş ve tahriş olmuş belli ki kolunuzun o kısmı. doktor doğru söylemiş söylemesine de, keşke o kaşıntı ve irritasyonu rahatlatacak bir krem/merhem/losyon önerseydi size. ben hiç kullanmadım bu roaccutane ve benzeri ilaçları ama kullanan arkadaşlarım cildi desteklemek için hep nemlendirici takviyelerden yardım aldılar. doktorunuzdan böyle bir şey önermesini isteyebilirsiniz.


  • in pyjamas  (04.12.13 08:02:46) 
ürederm lipo kullanıyorum nemlendirici olarak dr yazmıştı zaten. bunun yanında hametan da yazdı tahriş olan yerlerine sür diye onu mu sürsem acaba?


  • gakgul  (04.12.13 08:07:53) 
Exipial Lipo sür oraya gün içinde, bo bol nemlendir.


  • old possum  (04.12.13 08:09:59) 
zona değil, zonanın çok tipik bi görüntüsü oluyo ve genelde sırttan başlıyor ve zonanın cidi ağrısı olur


  • neferkitty  (04.12.13 08:29:00 ~ 09:36:35) 
Arkadasim roaccuane kullanirken onun de ellerinin ustunde cikmisti boyle bir sey. Yavas yavas gecti tedavinin sonuna yaklastikca.


  • 1a2b3c4d  (04.12.13 08:51:31) 
roaccutane kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki, bu ilacı kullanırken yaralar hatta çizikler bile eskisi gibi hızlı geçmiyor. o yüzden takip et ama endişe etme. ve kaşıma :)


  • simten  (04.12.13 09:12:14) 
ben roaccutane kullandım ama böyle bi durumla karşılaşmadım. ben de zonaya benzettim yaşadım ordan biliyorum


  • metehan01  (04.12.13 09:17:19) 
bana da oldu bundan. hem kollarımda hemde göbek etrafımda. 2 gün içinde geçti. yediğin bisey dokunmuştur yada karaciğerle ilgili bir problemde olabilir.


  • kedidir o kedi  (04.12.13 16:01:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.