[]

Gıda Zehirlenmesi

Arkadaşlar dün akşam 20.00 sularında yemek yemiştim saat 22.00 gibi şiddetli karın ağrım başladı ve ishal oldum. uyuyayım geçer dedim ancak sabaha kadar karın ağrısı titreme üşüme ve ishal durumu oldu kusma vs olmadı. bu sabah karın ağrım pek yok, ishal durumu da durdu(belki yemek yiyemiyorum diyedir) bol bol su içiyorum, tek sıkıntım halsizlik, çok halsizim gerçekten. sizce akşam doktora gidip serum vs almalı mıyım yoksa kendiliğinden yavaştan geçiyor mu?




 
bir gıdanın kalın bağırsaklara inmesi ortalama 8 saattir. 2 saatlik sürede kusabilirsin evet ama ishal olamazsın. gündüz yediklerin daha şüpheli bence.
bol bol sıvı al derim, bi kan tahlili de fena olmaz kanda mikrop olabilirç

  • joe dalton  (03.12.13 09:15:07) 
doktora gidin elbette.
akşama kadar yemek yemeden de olmaz ayrıca. zorlayın kendinizi, ekmek-beyaz peynir ya da imkan varsa hafif bir çorba gibi bir şeyler yemeniz lazım.
ılık içecekler de iyi olur, bitki-meyve çayları vs.
  • neyleyim  (03.12.13 09:15:38) 
Organik yoğurt öneririm. Büyük marketlerde, migros vb. rahatlıkla bulursunuz. Gerçekten de gıda zehirlenmesine bire bir. Bağırsakları da düzenliyor.


  • old possum  (03.12.13 09:46:06) 
Kusmanız gerekiyordu. Bir iki lokma peynir yiyip, üzerine yeşil çay için. Rahatlamanıza yardımcı olur.


  • iorveth  (03.12.13 10:15:04) 
Bu arada böyle bir durumda kendiliğinizden kusmuyorsanız dahi parmak atıp kusturun kendinizi.


  • iorveth  (03.12.13 10:16:18) 
serum verilmesi ile evinizde su içmeniz arasında fark yoktur. Hafif şeyler yemeye çalışın, şikayetleriniz geçmezse, ateşiniz olursa başvurun doktora.Bol bol su...


  • Hawkins  (03.12.13 18:28:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.