[]

Şekeri Stabil Tutma

Merhaba Arkadaşlar,

modern tıbba inanan ama alternatif tıbba daha çok inanan biri olarak bir tanıdığımın şeker sorununa çare bulmak istiyorum.

Günde 3 posta insülin iğnesi olan ve sık sık şeker yükselmesi ve düşmeleri yaşayan, yaşı ilerlemiş birinin en azından şeker seviyesini stabil tutacak bir alternatif tıp yöntemi (kocakarı ilacı) bilen, kullanmış veya kullanan tanıyan biri var mı?

 
şekeri stabil tutan bir ilaç yok bildiğim kadarıyla. insülin ise şekeri "sadece düşüren" bir hormon malumunuz.


  • nereye bu gidis  (27.11.13 15:35:48) 
şekeri stabil tutma mümkün değil ne tıbbi ne de alternatif bir yolla. vucuduna aldığı şeker miktarıyla orantılı tamamen.

vucuduna az şeker alırsa, sorunu kalmaz. yerse, sorunu olur. bu kadar basit bir denklemi var bunun. (günde 4 defa insülin yapıyorum, bu tespiti yapacak yeterlilikteyim yani)


Yine de tarçının etkileri üzerine genel bir inanış var ama tarçın çayı içeyim ama ilaçlarımı insülinimi keseyim bir bir şey söz konusu olamaz. iç organlarına yazık.
  • paranoyak kedi  (27.11.13 15:46:44) 
Lütfen tanıdığınıza yazık etmeyin. Yaşının geçkin olduğundan da mütevellit sizin herhangi bir önerinize kolayca inanacağı intibası uyandı bende. Kocakarı ilaçlarına rağbet göstermeyin, mentalitenizi değiştirin. "Alternatif tıp" dünyası koca bir safsatadan ibaret.


  • moroff  (27.11.13 15:56:30) 
tip 2 diabet olduğunu varsayıyorum.

insulin kullanmaya başladığına göre şu anda yapacak alternatif birşey yok. mucize en mükemmel bitki ot vs bile insulin gibi etki gösteremez. zaten bağırsaktan emilemez. boşuna traşlarla uğraşmayın.

tarçının glikoz metabolizmasına faydası gösterilmemiş. hatta diyabetliler için önerilmiyor.
  • ceycey e  (27.11.13 19:05:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.