[]

jinekoloğa anne ile gitme sorunu!!

arkadaşlar bazı şikayetlerim yüzünden annemle kadın hastalıklarına gitmek zorundayım ve bakire değilim. Annem bunu duysa kalpten gider bu nedenle; doktora bakireyim desem ve o şekilde muayene etse anlaşılır mı? muhtemelen ultrasyonla bakıcak ama bilemedim.




 
annen dışarıda dursun muayene olurken? doktor-hasta gizliliği diye bi şey var. tutuklu bi hastayı inzibatların tamamını odadan çıkartarak muayene eden doktorlar biliyorum ben sırf bu gizlilik adına.


  • icim urperiyor  (18.09.13 03:11:45) 
bende 18 yaşında mı ne gitmiştim annemle bakire değildim doktor bakire olup olmadığımı sormuştu annemin 5 yıllık jinekoloğu. bakireyim dedim.
zaten sadece ultrasonla kontrol yapıldı bana aşağıdan bir muayene yapmadı.

hatta annemin doktoru annene söylemem doğru söyle falan demişti.
Ben o zman öss günüme regl im denk gelmesin diye gitmiştim ama.

şimdi sendeki rahatsızlığa göre jinekologun ne yapacağını söyleyebiliriz.
enfeksiyon mantar vs varsa ne yapıyorlar bilmiyorum mesela.

ve de bakire değilsen artık tek başına gitmeli smear vs yaptırmalısın.
sadece sevişmekle olmuyor artık düzenli gidiceksin ve kendin gitseydin annene ihtiyacın olmazdı bak.
  • glori  (18.09.13 03:16:48 ~ 03:17:40) 
'bu toplum' diye başlayan cümleler kurmadan önce (sana demiyorum fıstıkezmesi) en azından annelerimize ne olduğumuzu göstermeliyiz, kendimizi onlardan da mı saklıycaz, çok doluyum sözlük, bizi kimse ezmiyor bizden başka.

imza Kadın
  • sadegazoz  (18.09.13 03:21:34) 
annenle neden gidiyorsun?
bir de soran doktorlar; muayeneyi içten yapmak için soruyor.senin şikayetin neyle ilgili?

bir de normalde sorsan söylemezler, yasak, savcılık izni lazım deyu. bunlar da bir acayip aslında..
  • jimjim  (18.09.13 03:27:55) 
Babanın cep telefonuna mesaj giderse babanı mı tokatlıycan, kime kızcan.


  • sadegazoz  (18.09.13 03:41:08) 
şöyle ki öncelikle 18 yaşından büyüğüm ve bana evlilik öncesi 'cinsel birliktelik' ters gelmiyor, normal bir şey bu, ama annemin düşüncelerine göre ters geliyor. ben yaparım yapmam bu kimseyi ilgilendirmez AMA annemin hiçbir şekilde üzülmesini istemediğimden bu tedirginliği yaşıyorum. ŞİKAYETİM İSE cilt doktoru yönlendirdi beni, reglin 2.günü git bi tahlil yapsınlar dedi. ben de mantardan şikayetçiyim bunun yanı sıra. ultrasyona girdiğimde anlaşılır mı? burada yardımcı olmak için varız, ayrıca.


  • fistikezmesi  (18.09.13 04:48:51) 
Mantar icin ultrasona niye giriyorsun ki acip bakmasi lazim tani koymasi icin. 18 yasinda olman gerekmez tek basina girebilirsin iceri.


  • Lim5  (18.09.13 05:30:23) 
Annenle gittiginde bakireyim desen bile mantar sikayetiyle gittigin icin acip bakicak zaten


  • duzsac  (18.09.13 05:44:41) 
ben jinekologa 17 yaşında gitmiştim ilk, bakireydim ve ailemle gitmiştim. aileyi içeri almadılar zaten. "annemin gelmesinde bir sorun yok" dediğim halde içeri almadılar "hasta-doktor mahremiyeti diye bir şey var, bu da hassas bir konu, hastadan başkasını içeri alamam" demişti. ama doktorun tutumu da önemli, nereye gittiğine de bağlı. bu görüşte biri ise o da içeriye kimseyi almak istemeyecektir, ama karşıt görüşte biriyse de durumu ifşa etmekte bir sakınca görmeyecek de olabilir.


  • aychovsky  (18.09.13 08:32:44) 
bakireyim dersen çubuğu sokmuyo içeri.
bakire değilim dersen allah ne verdiyse.

sen bakireyim de geç. ikisi arasında çok bi fark yok. basit bi mantardır şikayetin de. nemden olur sıcaktan olur çamaşırdan olur.
  • köfte  (18.09.13 10:19:29) 
cilt içinse pcos var mı diye bakacak, ultrasonla bakacak, bakireyim de geç. iyi göremeyebilir dışardan ama sıkıntı yapma. annenle gideceksen bakireyim de, kadını germe. biz gerilelim de aman onlar gerilmesin.. sinirleniyorum ama yapacak da bir şey yok.


  • nzessia  (22.09.13 23:41:00) 
bakireyim diye yalan söyleme çünkü bazı hastalıklara bakire diye ihtimal vermeyip boş geçebilirler, sağlığınla oynama. tek başına gir doktora annen dışarıda kalsın. zorunda değilsin annenin önünde soyunmaya. doktora da hasta-doktor gizliliği istediğini söylersin.


  • kirazıseviyorum  (23.09.13 00:16:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.