[]

diyet sorunsalı

soru şu : sabah öğle hiçbirşey yemeyen bi insan akşam da sadece 1 tabak yemek yiyorsa ve gün içinde şekersiz istediğini içiyorsa kilo vermesi nasıl olur ?

arkadaşlar bakın sağlıklı mı veya tasvip ediyomuyuz demiyorum ziraaa sağlıksızlığı su götürmez ama kilo verilir mi ? ve ne hızda verilir sağlıklı bi diyetten daha mı hızlı daha mı yavaş ?


 
bir kere yanlış yapıyor. yani sağlık falan zaten hak getire de, öğlen yesin sadece. akşam değil. daha çok kilo verir.

ve evet çok kilo verir. 4 ayda 20 - 30 kilo arası gider.
  • sen git ben geliyorum  (17.09.13 22:32:13) 
4 ayda 18 kilo verdim o şekil.ama şimdi hastalık sahibiyim.


  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (17.09.13 22:32:56) 
emin olmamakla birilikte daha yavaş.
Akşam metabolizma hızı düşüyor birincisi, ayrıca akşam yemeğinden sonraki aktivitelerine de bağlı. yediklerimizin tam sindirimi bayağı sürüyor zaten, sonra yatışa geçiyorsa zor.
Bari tam tersini yapsın, sabah yemek, sonrası sadece içecek.
Bir de içecek olarak şekersiz kahve tercih edilirde metabolizma hızını artran bir etkisi var, o da hızlandırır kilo vermeyi.
  • dafaiss  (17.09.13 22:35:48) 
sağlıklı bi diyete göre daha hızlı olur tabii ki. bünyeye göre değişir ama tahminimce ayda en az 5 gider. ama verilme hızı gibi geri alınma hızı da yüksek olur onu söyleyeyim.


  • bxgx  (17.09.13 22:35:52) 
on iki günde bu şekilde beslenerek 7 kilo verdim. Dişiyim. Normal yeme düzenine geçince 3 kilosu geri geldi o ayrı.


  • shejia  (17.09.13 22:37:20) 
metabolizma hizin duser ve kilo vermen yavaslar hatta bir sure sonra almaya baslarsin.
aksam belli bir saatten sonra yeme daha iyi. gun icinde de glisemik indeksi dusuk seyler yersen daha iyi olur.

  • 65 derece  (17.09.13 22:49:45 ~ 22:50:07) 
vücut en çok kaloriyi ilk uyandığı saatlerde yakar. uyanmanın üzerinden ne kadar zaman geçerse kalori yakma hızı da o kadar düşer. yani akşam saatleri yediklerinin en az yakılacağı ve hatta depolanacağı saattir.


  • rotten head  (17.09.13 22:55:57 ~ 22:56:20) 
normalde doktorlar diyor ki metabolizma zayıflar, vücut kıtlığa girdiğini düşünüp akşam yediğini depolar vs. ancak ramazanda millet 1 ayda 10 kilo veriyor.


  • cilekli krep  (17.09.13 23:17:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.