[]

aynı bölümde iki kere okumak

böyle bir olay mümkün mü? yapan var mıdır? yapılıyorsa salaklık olarak nitelendirilebilir mi yoksa bunda bir keramet var mıdır?

böyle bir şey yapacagımı dusunmeyin zira ben birini zor bitirdim.

misal ankara kamu yonetimini bitiriyorsunuz. iki sene sonra bi daha sınava girip aynı okula kayıt yaptırmak istiyorsunuz, ya da ankara deil de istanbul kamuya giresiniz var? manyak mısın git kardeşim mi derler yoksa ilişkimeyin okusun manyak mı derler. nedir?


not: lejant'ın uyarısıyla başlığı düzelttim

 
pek de mümkündür efendim. öğrenciliğin pek çok güzel tarafı var, hayat neredeyse yarı yarıya ucuz.

hem kişi okulunu ve hocalarını seviyordur, alışkanlıklarına da ölesiye bağlıdır, yeni deneyimler/maceralar ( okulu bitirip iş hayatına atılmak )yerine, bildiği alıştığı heyecanları ( aynı derslerin sınavına hazırlanmak ) tercih ediyor olabilir.

aynı bölümü başka okulda okumak isteyenler de ortam sohbetlerinde, fransız kalmaktan sıkılan kimselerden oluşuyor olabilir. Örneğin ankara'da hukuk fakültesini bitiren bir kimse, istanbul'da avukat meslektaşları ile okuldan sohbet etmek istediğinde, kimse ile ortak dili konuşamayacaktır. bu da önemli bir eksiklik olarak yorumlanabilir.

o sebeple bırakınız okusunlar derim ben.
  • yalniz okur  (04.03.09 16:10:28) 
30 yaşından önce 2. bir fakulte okuyamazsınız çünkü diyelim 4 yıllık bir fakulte bitirdiniz askere gitmeden bir 4 yılık fakulte okuyamıyorsunuz. 2 yıllıklarda durum ne bilmiyorum. 2 yıllık okuyup 4 yıllığa geçişte askerlikte sorun yok ama 2 yıllık okuyup bir daha 2 yıllık okuyacam derseniz askerlik sorun olur mu bilmiyorum.


  • camasir suyu  (04.03.09 16:52:22) 
pardon 4 yıllık bir fakulteyi bitirip askere gidip bir 4 yıllık fakulte daha okuyabilirsiniz. önceki cevabım biraz nşa'da oldu sanırım :)


  • camasir suyu  (04.03.09 17:04:22) 
aöf kabul etmiyor aynı bölümü


  • can see  (04.03.09 19:38:02) 
benim aytaç adında dangalak bir arkadaşım vardı, konyayı kazanmıştı ama okuldan memnun olmadığı için tekrarössye girmişti 3. sınıfta. son tercihe de konya yazmış mal, ve son tercihi tutturmuştu, herkes dalga geçmişti herifle.
isterse yeniden kayıt yaptırıp 1.sınıftan başlama hakkı vardı, hatta gectiği derslerden muaf olup, 3 sınıftan başlama hakkı da vardı, ama o kayıt yaptırmadı ve eski sınıfında okumaya devam etti diye biliyorum

  • zubundy  (04.03.09 19:38:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.