[]

italik ikonumu kaçırmışlar!

sevgili duyurucular

hani word pencersinde yukarıdaki yazı tiplerini vs yi belirlediğimiz çubukta kalın yapmak için "k", altı çizili için"a" vs var ya. bi de onların yanında italik yazı için "i" vardır. seçeriz, ona basarız italik olur. işte benim i kayıp, a ve k 'nın yanında değil. nereye gitmiş olabilir.

yazı tipinin seçili metnin üstüne sağ tıklayıp belirlenebildiğini biliyorum ancak ben yukardaki "italik" butonuna basmak istiyorum. basamıcaksam ne anlamı var bu hayatın?

 
sag tikla menude, arac cubuklarindan standart olmasi lazim onun da icinde bulunan.
ya da ozelle$tir diyerek istedigin butonu secip surukleyerek oraya koyabilirsin

  • sourlemonade  (11.04.07 14:46:18) 
gorunum->arac cubukları->özelleştir-> burada biçimlendir diye bişi var , onun ustunde tik varsa kaldırıp tekrar işaretlersen olması lazım.


  • etacarinae  (11.04.07 14:50:40) 
Yazı tipi rengi seçme kutusunun hemen sağında küççücük bi ok var, ona tıklarsan açılacak küççücük menüden seçebilirsin italik'i ve yanılmıyorsam otomatik olarak gelecektir yine eski yerine. Yine yanılmıyorsam az kullanılan ikonları atıyor oralara word. Bir de görüntüyü kaydettim aha da;

img405.imageshack.us
  • colonizer  (12.04.07 00:50:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.