[]

1. kalite replika kol saati

ulysse nardin' in ve armani'nin birer saatini beğendim bunların replikasını araştırdım nette 65tl den 1200tl ye kadar var. fakat pek güvenemedim çözemedimde doğrusu bunları görüp alabileceğim veya tavsiyede bulunacağınız yerler varmıdır?




 
kapalı çarşıda envai çeşidini bulabilirsin.


  • 90lar türk pop  (27.11.12 20:00:01) 
kalitesini nasıl anlarız varmı bi dükkan ismi veya tavsiyeleriniz.


  • yaprakdökerbiryanımızbiryanımızbaharbahçe  (27.11.12 20:01:19) 
yok zaten kapalıçarşı esnafı çakalın allahı. öte yandan replika satan birine ne kadar güvenilir ya da sözüne. senin gibi kovaladım bende bi süre böyle sonra epmerıo armanı aldım taksıtle. sırkecıde 950 lıralık saati 590 a aldım.


  • 90lar türk pop  (27.11.12 20:06:55) 
hocam ne yalan söyleyim bende yeni gördüm ulysse yi çok beğendim almam lazım. gidip diesel e para verdim daha vermicem. kaiteli replika denemk istiyorum.


  • yaprakdökerbiryanımızbiryanımızbaharbahçe  (27.11.12 20:10:06) 
hocam o zaman epey gezeceksin. sahibinden.com da çok ilan var. orasıda önemli. başarılar dilerim.


  • 90lar türk pop  (27.11.12 20:11:53) 
bir arkadaşım kuvarsitwatch diye bir siteden almıştı. 2-3 yıldır kullanıyor, bildiğim kadarıyla da bir sorunla karşılaşmadı.


  • bigbaddawg  (27.11.12 20:24:31) 
türkiye'de replika saat alınmaz. yok valjoux'muş, yok eta'ymış, hepsi yalan dolan. armani dediğiniz de moda saatidir, mekanizması kalitesizdir, fiyatları da pahalı değil, replika almaya değmez. ulysse nardin, vacheron constantin gibi saatlerin de replikaları alınmaz çünkü replika olduklarını çok belli ederler. bence gidin normal bir saat alın, replika işine girmeyin.


  • marcelorios  (27.11.12 20:33:56 ~ 20:36:22) 
marcelorios +1


  • all girls dream  (27.11.12 20:51:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.