[]

bugünkü beşiktaş maçında kural hatası var mıydı?

izlerken aklıma takıldı.
rüştü topu çizginin dışında tutuyor ama sonra tuttuğu topu kalenin içine çekiyor. bariz bir şekilde top çizgiyi geçiyor.
demem o ki; çizgiyi geçen top gol sayılmaz mı?
hakem (her ne kadar görmemiş de olsa) golü vermeyerek kural hatası yapmış sayılmaz mı?

 
evet kural hatası gol olması lazımdı.

edit:kural hatası yazmışım pardon yani hakem görmedi yada kuralları bilmiyordu.
  • ozdemirac7  (15.01.12 21:04:08 ~ 21:16:58) 
kural hatası, kuralın yanlış uygulanması sanırım. yani ikinci sarı kartı gösterdiği halde kırmızıyı göstermeyi unutmak gibi. bknz: ali aydın.

burada sadece hatalı karar verdi. daha doğrusu yan hakemin gözünden kaçtı. eğer sizin dediğiniz gibi olsaydı bütün verilmeyen gollerde, penaltılarda, faullerde, taçlarda. vs. kural hatası yapılmış olurdu.
  • burbat31  (15.01.12 21:08:36) 
Kural hatası mac tekrarı gerektirir. Bu kural hatası değil.


  • drip nick i zaten kullanilmakta  (15.01.12 21:18:44) 
pozisyonu görmedim maçıda izlemedim ama anlattığınızdan yola çıkarak söylüyorum, kural hatası değil hakem hatasıdır yapacak bir şey yok beşiktaşın rakibi kimse güme gitmiş bir golü.


  • skywalkeremre  (15.01.12 21:57:10) 
Kural Hatası: İkinci sarıdan kırmızıyı vermeyi unutmak, Yabancı sınırından fazla yabancı oyuncu oynatan takımı farketmemek vs. Maç tekrarı gerektirir.

Hakem Hatası: Yanlış ofsayt, yanlış penaltı, çizgiyi geçen, geçmeyen, verilen, verileyen goller. Maç tekrarı gerektirmez.
  • royal  (15.01.12 22:36:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.