[]

Köpek aşısı ve Köpek ile uçağa binmek

Merhaba,

2 aylık bir yavrumuz var. Henüz aşıları yapılmadı. Sahiplendiğimiz kişi iç parazit yaptırmanız gerekiyor dedi.

*Ne kadara nerede yaptırabiliriz bu aşıyı?
*Kimlik çıkartmak gerekiyormuş uçuş için, kimlik için de para ödeniyor mu?
*Kabinde hayvan kutuda bile olsa çişini vs nasıl yapacak?

Teşekkürler.

 
- nerede? veterinerde elbette. artik yasal olarak satilmiyor ancak tablet halinde bir eczaneden koparabilirseniz ic parazit ilacini, o sekilde kendiniz de uygulayabilirsiniz ancak garantisi olur mu bilemem.

- ne kadara? sehir, semt ve veterinere bagli biraz ancak 30-60 tl arasi degisen bir ucreti var genelde.

- kimlikten kasit asi kartiysa onu veterinerle konusun. bir de isin belediyeye kayit kismi var, ucus icin gerekiyor mu bilmiyorum. belediyeye sorun.

- okyanusasiri ucmuyorsaniz ucus oncesi yavruya cisini kakasini yaptirdiktan sonra bir sorun yasamazsiniz. ne kadar siklikla tuvalete cikiyor ki?
  • hopeless  (29.05.16 03:40:13 ~ 03:40:40) 
Iç parazit hap olarak veriliyor, kilosuna göre belirleniyor miktarı, her 5 kg için yarım hap şeklinde. Bizim veterinerde tableti 10 lira. Veterinere gidip hayvanın ilaçlarını ilk yaptıracağınız zaman karnesi yok dediğinde ücretsiz olarak pet pasaportu veriyor zaten. Uçakta tek kalacağı için korkmaması ve strese girmemesi için bitkisel bir sakinleştirici verebilirsiniz ağızdan, o da yine veterinerden alınıyor. Bizim burda iç-dış parazit, sakinleştirici 50 liraya çıkarsınız veterinerden ama şehire ve veterinere vöre değişebilir, yine de 3 aşağı 5 yukarı bu civarda tutar. Hayvanın aşılarını ve iç parazitini aksatmayın lütfen, sonra hastalanorsa hem daha büyük masraf hem yavruya yazık.


  • hala mi ceren yahu  (29.05.16 17:32:00) 
Fiyatlar gayet uygunmuş @hala mi ceren yahu, neresi sizin orası?


  • 6 yasimdan beri metal dinliyorum  (29.05.16 18:34:18) 
Bursa :D


  • hala mi ceren yahu  (02.06.16 14:23:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.