[]

Gençlerimize umut olmak isteyenler

Arkadaşlar Batman-Beşiri Anadolu Lisesinde görev yapan bir öğretmenim.Okulumuzdan mühendislik hemşire öğretmenlik tıp gibi bölümlere gidebilen öğrenciler var.Başarımızı daha da arttırmak istiyoruz.

Öğrencilerimizin okulda daha fazla zaman geçirmesi,çevremizdeki kötü ortamından kopartılabilmesi ve olaylara karışmamaları için üç adet bilgisayar da alarak bir kütüphane kurduk.Fakat kitabımız hiç yok.Biz öğretmenler kendi imkanlarımızla kitap aldık fakat yetersiz.Kitap ihtiyacımız var.Kitap toplayabilmek için kampanya başlattık.

Arkadaşlar,Şiddet ve terör cahillikten beslenir.Okuyacak kitapları olmayan bu gençlere umut olalım.Özellikle batıdan kitap gönderilmesini daha çok istiyoruz.Çünkü malum olayların da yarattığı havanın etkisiyle oradaki insanların burayı umursamadıklarını yardım edeceklerini kitap gönderebileceklerini düşünmeyen öğrencilerim var.Ben onların bu düşüncelerini kırmak istiyorum.

Arkadaşlar sizden isteğim bu isteğimizi sözlük facebook twitter gibi sosyal medya ağlarından yakınlarınıza çevrenize duyurmanız ve bir kitap da olsa bize göndermeniz.O gönderilen bir kitap benim gibi batıdan gelen pek çok öğretmen için sayı olarak bir kitap olmayacağına emin olabilirsiniz.Desteğinize yardımınıza gerçekten ihtiyacımız var.Kendi açımızdan bir köprü, bağ da kurmaya çalışıyoruz buradaki gençlerle başka coğrafyadan insanlar arasında.Onların buradaki gençleri önemsediğini de göstermek istiyoruz.Ön yargıları kırmak yıkmak istiyoruz.

Okulumuzun adresi: BATMAN-Beşiri Anadolu Lisesi
(Moderatörlerden ricam biraz duyurumuz üstte kalabilir mi mümkünse)

Edit:Arkadaşlar destek mesajlarınız için çok teşekküürler.Direk okulumuzun ismine alıcı ödemeli gönderebilirsiniz.Sizlerin yardımına ve desteğinize ihtiyacımız var.Yalnız olmadığımızı bilmek bize güven veriyor.

Okulumuzun adı kargo iletişimi için yeterli açık adresi ise şöyle:BAĞDU MAHALLESİ ABDULLAH GÜL CADDESİ NO:26 BEŞİRİ ANADOLU LİSESİ BEŞİRİ/BATMAN

 
ben seve seve yollayabilirim ama bireysel olarak kargoya götürüp versem size ulaşır mı? yoksa bir yerde toplayıp topluca mı göndermeli?


  • ambrosia  (29.05.16 00:54:50) 
Herhangi bir kargo şubesinden okulumuz adını yazarak alıcı ödemeli gönderebilirsiniz.


  • sezar35  (29.05.16 07:38:57) 
Bağışlarınızı, kitap yardımı olduğunu belirtmek kaydıyla, PTT Kargo ile indirimli olarak gönderebilirsiniz. Bunun için her PTT şubesi değil ancak merkez PTT kargo şubelerine, paketin ağzı açık şekilde (içini göstererek) başvurmanız gerekmektedir.


  • yineiyisinoxford  (29.05.16 12:49:00) 
Ben de yardım etmeyi çok isterim


  • c p  (29.05.16 20:46:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.