[]

Ayakkabı Temizliği Sorusu

Tabani beyaz olan ayakkabinin beyaz kismini temizlerken ne kullaniyorsunuz? Sabun vb seyler degil de x markasinin y urununu cok iyi, zorlanmadan temizliyor seklinde onerebileceginiz bi' urun var mi?

Simdiden tesekkurler.


 
Islak mendil herhangi bir marka eve girdigim gibi hep siliyorum.istisnasiz


  • eclipsed moon  (02.05.16 23:19:57) 
@eclipsed moon
Islak mendil cok fazla ugrastiriyor diye acikcasi yanasmiyorum ona. Tabii ki her gun yapilsa cok iyi olur ama her gun ugrasamiyorum. Aylik temizlik gibi dusunelim. :)

@irminti
Soyleyince mantikli gibi geldi aslinda. Eger bi' cevap alamazsam deneyecegim onu da. Ama iste beyaz olmayan yerlere de bulasirsa sorun cikarir diye dusundum.
  • isott  (02.05.16 23:28:44) 
Alkol ile temizleyin. Ayakkabıcıyım kesin bilgi yayalım.


  • suicides underground  (02.05.16 23:30:52) 
Cif


  • zannedersem tek eksiginiz bendim  (02.05.16 23:56:24) 
@sen nasil bir insansin

Dostum rakiyla yapacaksan onu bana gonder ben sana alkol gondeririyim. Yazik degil mi ona?
  • isott  (03.05.16 00:14:10) 
Cif etkili baya .


  • cabiday  (03.05.16 00:44:35) 
süngere cif sıkıyorum.

zorlanmadan temizliyorum.

kolay gelsin.
  • eksimeksi  (03.05.16 01:52:31) 
cocukken cif+sunger ile yapardim ben de.


  • jedilance  (03.05.16 02:51:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.