[]

ttnet hat kapandıktan sonra fatura gelmesi

temmuz ayında iptal ettirdiğim internet hattı için ocak ayında 78 lira fatura geldi. online işlem merkezine giriyorum ve temmuz ayında data kullanımım görünmekte, temmuz-ocak arası dönem için herhangi bir data sorgulama seçeneği yok, ocak ayında ise data kullanımı görünmemesine rağmen böyle bir faturayla karşı karşıyayım. okuduğum kadarıyla 6 ay dondurma gibi bir olay olabiliyormuş, benim başıma da herhalde böyle bir durum geldi. şimdi ne yapabilirim?

Edit: online işlem merkezinden 13 temmuz'da iptal ettiğimin kaydı var, ürün kapatma ve ürün iptal olarak iki işlem görünüyor, bu işi çözer mi?


 
millet boşuna mı avea yerine türk telekom yazınca tedirgin oldu. Boşuna uğraşma, ödeyeceksin. Vaktin, sabrın varsa dava açabilirsin.


  • dropbox  (09.02.16 19:42:05) 
bayi size kelek yapıp kapatmak yerine dondurmuş olabilir. internetin kapatıldığına dair belgeniz varsa işin içinden çıkarsınız bence. öteki türlü geçmiş olsun.


  • baal  (09.02.16 19:53:58) 
Ben ttnet subesinde 6 kere kapattirdigi halde hala fatura gelen bi musteri tanimistim. Kriz gecirdi adam. Yakin zamanda ttnet tarafindan da dolandirilmis biri olarak diyorum, ustune soguk su ic.


  • rayde  (09.02.16 19:55:51) 
eksisozluk.com

Serefsizler bana da aynisini yapti.
  • ekonometri okuyan adam  (09.02.16 19:57:40) 
bize 3 ay hizmet vermedikleri halde fatura gonderdiler. odedik kapandi. sonunda. ben yine de her ay online odemelerden kontrol ediyorum. fatura yok diyor.


  • idexo  (09.02.16 20:28:51) 
benim elimde kapattığıma dair herangi bir belge yoktu, çağrı merkezinden kapattırdığımı düşünmüştüm ama meğer onlar dondurmayı tercih etmişler ben açık açık kapatmak istiyorum dememe rağmen. 6 ay sonra eve fatura yolladılar, aradığımda size söylenenlerin aynısını bana da söylediler bi de üstüne üstük kayıtlarınızı dinledik dondurmak istiyorum demişsiniz dediler pişkin pişkin.

tüketici hakem heyetine başvurdum ama onlar da epey yavaş çalışıyorlar malesef. onlardan bir karar çıkana kadar ttnet bana icra davası açtı, evime icra gelmek üzereydi ki 486tl ödemek zorunda kaldım. hakem heyetinden de ümidi kesmek üzereyken beni haklı bulduklarını söylediler. yasal faiziyle birlikte ödediğim parayı geri aldım.

nasılsa uğraşmazlar diyip insanlardan para koparmaya çalışıyorlar, yanlarına bırakma derim. hakem heyetine basit bir dilekçe ile başvurabiliyorsun, zaten durumunu destekleyen evrağın da varmış belki senin için sonuç daha hızlı olur bilemedim.
  • 10032007  (09.02.16 20:37:01) 
son fatura düzenlemesi diye bir düzenleme var. hat iptalinden sonra belirli bir süre içinde son fatura kesebiliyorlar iptalden önceki faturadan sonra tahakkuk eden ücretler için.


  • kulakligin calismayan teki  (10.02.16 09:38:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.