[]

Bu Monitöre Bu Para Verilir Mi?

Bu monitörün kullanıcı deneyimi sizce fiyatını karşılar mı? Almayı düşünür müydünüz yoksa şu fiyata bunun şyle bir alternatifi var dediğiniz bi monitör var mıdır?

(git: www.hepsiburada.com)


 
bence verilir; gel gör ki hem 28 ich hem de 4k olan samsung'un biraz daha pahalı(200 lira fark vardı sanırsam) almak daha doğru geldi bana. linkini de gonderirim olmassa.


  • pangea  (01.12.15 22:46:03) 
burada sorulması gereken senin ekran kartın bu monitörün hakkını vermek için yeterli mi? gerçi böyle bir monitöre bakıyorsan herhalde üst seviye bir donanımın vardır diye düşünüyorum ama yine de sorulardan birisi bu olmalı.


2. olarak da profesyonel bir oyuncu değilsen ki onların performansında bile fazla etkili olacağını düşünmüyorum ama 1 ms'yi normal bir göz ayırt edemez zaten. paranın büyük bir kısmını oradaki 1 rakamına veriyorsun bunu da bilmen lazım.


benim oyum verilmezden yana. ha benim bilgisayara harcayacak 15000 liram var nereye saçsam bilemedim diyorsan ona bir şey demem.

sonuç olarak bu monitöre bu parayı veriyorsan ona göre bir ekran kartı ister, işlemci- ram ister, ses sistemi ister kısacası başına oturduğunuzda dünyadan koparacak bir şey lazım gibi size. klavyesinden mouse'una kadar her şeyi tamamladık sırada bu var dediğiniz halden bahsediyorum tabi ki ben.


ha bu benim yaptığım yorum tabi ki oyun üzerine. 3 boyutlu tasarım falan işleriyle uğraşıyorsanız ve bu monitör onun içinse ona ben yorum yapmayayım. böyle bir monitör o işlerde size ne gibi kolaylıklar sağlar onu bilemiyorum.
  • syozkn  (01.12.15 23:06:27) 
bildigin monitör dimi bu kadar

öküz alınır hemde alası bu paraya
  • horizon  (01.12.15 23:09:55) 
@syozkn in fikirlerinin çoğuna katılmama rağmen benim oyum verilirden yana.

böyle monitörlerin faydasını online oyunlarda ve fps lerde daha çok görüyorsun. ekran kırılması diye tabir edilen olayla karşılaşmıyorsun.
yalnız buna bu parayı veren elemanların diğer bileşenleri de oyuna göre üst kalitedir. razer deathadder/ logitech g700s benzeri fareleri, mekanik tuşlu klavyeleri falan vardır.
  • yüzyıllık yalnızlık  (01.12.15 23:10:40) 
verilmez.


  • nyist_  (01.12.15 23:55:36) 
baktım da başlığına full hd yazmışlar ama bu qhd? 1440p? başlığa bakıp geçmiştim full hd mi kaldı yea diyip, sonra dedim asus da olsa bu kadar saçmalayamaz fiyatta diye baktım, şu haliyle evet verilebilir... qhd 144hz 1ms bir monitör oyun için parayı gözden çıkaran biri tarafından tercih edilebilir....


  • ucan spagetticanavari  (02.12.15 02:25:45 ~ 02:29:47) 
oyun ekipmanlarının bir kısmı oyun dışındaki alanlarda da ciddi performans etkileri göstererek verilen paraları hak ediyorlar.
mekanik klavye, iyi bir fare, hatta mousepad vs.
bu tür monitörlerle oyun dışındaki alanlarda, bazı programlarda hala sıkıntı yaşayabiliyorsun, ekranda simgelerin küçük kalması vs. gibi nedenlerle, muhtemelen buna bu parayı verdiğine göre, film vs. izlemek için daha uygun bir tv var, bunda film falan da izlemeyeceksin.
kendini ne kadar iyi oyuncu olarak gördüğünle sınırlı yani bu monitörün faydaları, para bolsa alınır tabi.
  • yalnux  (02.12.15 02:53:51) 
öküz +1


  • Bysb  (02.12.15 09:23:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.